Wiosenna łąka na talerzu

sobota
25.03.2017

godz 12:00 – 15:00

ECD Consilis –  wjazd od ul. Pomorskiej 86a

cena: 60 zł / osoba

ZAPISY – KLIKNIJ TUTAJ

Zgłaszając się na warsztaty akceptujesz Regulamin

W dobie roślin sprowadzanych z końca świata i mody na wytworną kuchnię warto przypomnieć sobie, że natura jest szczodra i jeśli przestrzegamy jej praw, to hojnie rozdaje swoje skarby. Producenci potraw „fit” i „eko” zarabiają krocie, a wiele pysznych i zdrowych roślin rośnie tuż pod nosem i jest dostępnych całkiem za darmo! Na warsztatach dowiesz się jak zastąpić drogie zamorskie pokarmy tym, co rośnie za płotem. Jak zjeść coś pysznego, wiosennego, do tego pięknie wyglądającego na talerzu! Postaw na bioróżnorodność .

Warsztaty przeznaczone są dla wszystkich, którym bliskie jest życie zgodnie z naturą, zdrowe odżywianie, a także tych, którzy szukają nowych pomysłów i inspiracji.

Krystyna Stepczyńska-Szymczak

– W dobie roślin sprowadzanych z końca świata i mody na wytworną kuchnię warto przypomnieć sobie, że natura jest szczodra i jeśli przestrzegamy jej praw, to hojnie rozdaje swoje skarby. Producenci potraw „fit” i „eko” zarabiają krocie, a wiele pysznych i zdrowych roślin rośnie tuż pod nosem i są dostępne całkiem za darmo! Na warsztatach dowiesz się jak zastąpić drogie zamorskie pokarmy tym, co rośnie za płotem. Jak zjeść coś pysznego, wiosennego, do tego pięknie wyglądającego na talerzu! Postaw na bioróżnorodność.