Dziko w sercu Dziko w kuchni

sobota, godz 13:00 – 15:00

ECD Consilis – wjazd od ul. Pomorskiej 86a

cena: 40 zł / osoba

BRAK MIEJSC

 

Zgłaszając się na warsztaty akceptujesz Regulamin

Rośliny wokół nas od pokoleń używane były przez człowieka. Uprzemysłowienie produkcji jedzenia, sprawiło, że zostały zapomniane prawie zupełnie. Tymczasem podczas warsztatów nauczymy się zarówno rozpoznawać, jak i przyrządzać dziko rosnące wokół nas rośliny jadalne. Wspólnie przyrządzimy wyrafinowane potrawy z dzikich roślin.

Propozycja dla osób zainteresowanych zdrowiem, chcących nauczyć się rozsądnego korzystania z otaczającej nas roślinności

Filip Malinowski

– architekt kulinarny, fascynat samowystarczalności, zdrowego i dobrego jedzenia, założyciel Fundacji Zdrowego Życia, organizator Wolnego Jarmarku Toruńskiego, konsultant Young Living Essential Oils.